Psihoterapia

funcţionează!

Schimbarea

e chiar după colț!

Meriți

să ai grijă de

sufletul tău!

Psychotherapy

really works!

SEE MORE

The change

is just around the corner

SEE MORE

You deserve

to take care

of you soul!

SEE MORE

Psihoterapie

Uneori, chiar dacă la exterior totul pare bine, de fapt nu suntem chiar mulțumiți de cum ne merge. Ne certăm cu partenerii sau copiii ori rutina zilnică pare un drum care se înfundă. Nu e ceva pe care să poți pune neapărat degetul, dar e acolo: relații, emoții, gânduri, comportamente. Ca psihoterapeut, te pot ajuta să îngrijești acea parte a ființei tale care nu are nevoie de un plasture fizic. Uneori procesul acesta merge mai ușor, alteori mai greu. Important este să știi că e o investiție pe care o faci în tine, că ai propriul tău ritm și că meriți să ai grijă de tine.

Programează-te acum!

Consiliere școlară

Uneori copiii au comportamente provocatoare pe care nu le înțelegi, alteori sunt timizi și neparticipativi. Dacă vrei să colaborezi mai bine cu părinții și să înțelegi mai bine comportamentele copiilor, te pot ajuta.


Programează acum o întâlnire!

Bună, sunt Suzana Gras

Psihoterapeut de familie

Bine ai venit!

Cred că noi toți ne dorim și putem să fim mai buni dar mai știu și că acesta e un obiectiv în continuă schimbare – la fel ca viața noastră. Scopul meu aici  este să te ajut pe tine în această căutare permanentă, astfel încât să simți că trăiești mai bine, să te simți mai mulțumit cu tine însuți și cu viața pe care o duci.

Lucrez la cabinet, dar și la telefon sau pe Skype.

 

 

+40 0726 172 098

Informații suplimentare

PROGRAM

Luni-Vineri: 12:00 – 21:00

SĂ VORBIM

+ 4 0726 172 098
cabinet@suzanagras.ro