Suzana Gras

terapie · consiliere · public speaking

Bine ai venit!

Eu cred că fiecare își dorește să fie mai bine și este și capabil de asta dar mai știu și că aceasta este o țintă în permanentă schimbare – la fel ca viața. Scopul meu aici este să te însoțesc în aceast proces de căutare și de maturizare, astfel încât să te simți mai viu, mai conștient și mai prezent în propriul corp, în propria minte și în relațiile tale și suficient de puternic și de curajos încât să trăiești cea mai bună viață pe care o poți trăi.

Lucrez la cabinetul meu, în București, dar și de la telefon sau calculator, prin apeluri telefonice sau video, cu pacienți români sau străini, în terapie individuală sau de cuplu, cu tineri sau adulți.

De asemenea, ofer consiliere pentru educatori, învățători, profesori sau alți profesioniști din domeniul educației. Pot susține și prezentări sau modera discuții pe teme legate de dezvoltare personală, provocări ale diverselor etape de viață, echilibru personal, teme sociale de actualitate etc. pentru diverse grupuri (ex. grupuri de părinți, echipe de angajați). Sunt fluentă în engleză și spaniolă.

Începând din iulie 2018 îmi puteți citi articolele și pe www.republica.ro.

Mă puteți contacta la telefon 0040 726 172 098 (scrieți-mi un mesaj dacă nu răspund) sau completând formularul de contact.

Despre Suzana Gras

Sunt psihoterapeut cu drept de practică de la Colegiul Psihologilor și practic din 2016, conform legilor și reglementărilor profesionale din România, care sunt aliniate standardelor europene.

Am o diplomă de licență în Filosofie Morală și Politică, de la Universitatea București (2006), o altă diplomă de licență în Psihologie de la Universitate Titu Maiorescu (2016) și o diplomă de master în Cultura Păcii, de la Universitat Autonoma de Barcelona (2007). În 2018 am absolvit o formare post universitară de patru ani în terapie de familie, la Centrul pentru Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie, în București (520 de ore de teorie, 250 de ore de dezvoltare personală, 150 de ore de practică sub supervizare și peste 400 de ore de lucru clinic). Dincolo de asta, în 2017 am început un proces de analiză personală într-o terapie psihanalitică – de departe instruirea cea mai provocatoare și care m-a îmbăgățit cel mai mult până în prezent.

Înainte de a lucra ca psihoterapeut am lucrat în domeniul bancar (2007-2015), unde m-am ocupat de probleme de responsabilitate corporativă pentru una din băncile de top trei de pe piața locală.

Colegiul Psihologilor din România
European Federation of Psychologists’ Associations
Centrul de formare și terapie pentru copil, cuplu și familie
European Family Therapy Association