Suzana Gras

terapie · consiliere · public speaking

Bine ai venit!

Uneori, chiar dacă la exterior totul pare bine, de fapt nu suntem chiar mulțumiți de cum ne merge. Ne certăm cu partenerii sau copiii ori rutina zilnică pare un drum care se înfundă. Nu e ceva pe care să poți pune neapărat degetul, dar e acolo: relații, emoții, gânduri, comportamente. Ce pot face eu ca terapeut e să te ajut să îngrijești acea parte a ființei tale care nu are nevoie de un plasture fizic. Uneori procesul acesta merge mai ușor, alteori mai greu. Important este să știi că e un proces, că ai propriul tău ritm și că meriți să ai grijă de tine, chiar dacă aparent nu e nevoie sau nu se vede.

Despre Suzana Gras

Sunt psihoterapeut de familie (drept de practică sub supervizare acordat de Colegiul Psihologilor, nr. 18569) și lucrez terapie individuală, de cuplu și de familie.

Mi-am urmat formarea în Terapie sistemică de familie la Centrul de Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie. Am absolvit un masterat în cultura păcii la catedra UNESCO, Universitat Autonoma de Barcelona. Am o diplomă de licență în Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu și o diplomă de licență în Filosofie Morală și Politică la Universitatea București.

Lucrez la cabinet, dar și la telefon sau pe Skype și pot lucra în limba română dar și în engleză sau spaniolă.

Mă poți contacta la telefon 0726 172 098 sau completând formularul de aici!

Colegiul Psihologilor din România
European Federation of Psychologists’ Associations
Centrul de formare și terapie pentru copil, cuplu și familie
European Family Therapy Association